14 noiembrie 2014, 15:48 Realitatea moldovenească views 8491
Candidaţi la funcţia de deputat cu ocupații neobişnuite
Foto: inprofunzime.md
14 noiembrie 2014, 15:48 Realitatea moldovenească views 8491

Candidaţi la funcţia de deputat cu ocupații neobişnuite

În listele de candidaţi propuse de partide pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014 sînt şi persoane cu ocupaţii mai puţin obişnuite.

După cum relatează TRIBUNA, Partidul „Patrioţii Moldovei" l-a inclus pe locul 27 în lista sa pe cîntăreţul de operă Maxim Iarcheev. Acesta este născut în 1985.

În acelaşi timp, Partidul „Democraţia Acasă" l-a inclus în lista sa pe locul 63 pe instrumentistul, actorul de circ, Tudor Cîrlan. Acesta este născut în 1981, locuieşte în satul Ruseştii Noi din raionul Ialoveni şi temporar nu este angajat în cîmpul muncii.

Aceeaşi formaţiune are inclus în lista sa pe locul 48 şi un teolog pe nume Vadim Corjan. Despre el se ştie că este din municipiul Chişinău, s-a născut în 1988, iar la moment administrează un SRL.

De notat că majoritatea partidelor din Moldova în listele lor au acordat prioritate juriştilor, economiştilor, inginerilor, medicilor şi profesorilor.

Sursa: tribuna.md

Cuvinte cheie:

deputat , alegeri , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1774
Populația:
5447 locuitori

Hîrbovăţ este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Hîrbovăţ este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 12 km de orașul Anenii Noi și la 44 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 5447 de oameni. Satul Hîrbovăț este menționat documentar în anul 1764.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.