24 ianuarie 2014, 14:54 Realitatea moldovenească views 12082
Polițiștii moldoveni au fost dotați cu motorete
Foto: point.md
24 ianuarie 2014, 14:54 Realitatea moldovenească views 12082

Polițiștii moldoveni au fost dotați cu motorete

Prim-ministrul Iurie Leancă a participat astăzi la ceremonia oficială de înmînare a noilor unităţi de transport pentru Inspectoratul Naţional de Patrulare din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne, a relatat pentru MOLDPRES Biroul comunicare şi relaţii cu presa al Guvernului.

„Cele zece motorete donate MAI sînt o premieră pentru poliţia naţională. Aceste mijloace de transport vor permite patrularea în zone mai puţin accesibile pentru automobile, cum ar fi curţile blocurilor şi parcurile, şi vor face posibilă intervenţia rapidă. Iar acest fapt ne va apropia şi mai mult de cetăţean şi nevoile lui de securitate”, a remarcat şeful Executivului.

Iurie Leancă a făcut şi o glumă în contextul în care evenimentul a avut loc în ziua cînd temperatura aerului era de minus 10 Grade: „Omul gospodar îşi face vara sanie şi iarna car. Păi iată noi ne pregătim de cu iarnă cu motorete.”.

Tot astăzi, au fost înmînate cheile de la 10 automobile noi, achiziţionate de Ministerul Afacerilor Interne pentru dotarea Inspectoratului Naţional de Patrulare şi sectoarelor de poliţie aflate în subordinea Inspectoratului General de Poliţie.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

politia , Moldova , securitate

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1810
Populația:
269 locuitori

Samurza este un sat din cadrul comunei Cealîc, raionul Taraclia. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Taraclia și la 161 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 269 de oameni. Satul Samurza a fost menționat documentar în anul 1810.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.