30 decembrie 2013, 16:02 Realitatea moldovenească views 12390
30 decembrie 2013, 16:02 Realitatea moldovenească views 12390

Tiraspolul a simplificat regimul de călătorie în regiune pe perioada sărbătorilor

Foto: wikimedia.org

Pe perioada sărbătorilor de iarnă, Tiraspolul a simplificat regimul de călătorie în regiunea transnistreană. Pe lîngă punctele de control permanente, vor activa altele 9 temporare. Regimul simplificat de călătorie este valabil în perioada 30 decembrie-2 ianuarie și 6-8 ianuarie, transmite IPN.

Potrivit serviciului de presă al liderului transnistrean, au fost deschise 5 puncte de control temporare la graniţa cu Ucraina și 4 puncte pe Nistru. Din și spre Ucraina cetăţenii vor putea trece suplimentar prin punctele amplasate în Valea Adîncă – Zagnitkovo, Vadul Turkului – Şerşenţ, Ploti – Krutîe, Ţîbulevka - Ţehanovka şi Vinogradovo – Novîe Butorî. De pe malul drept al Nistrului pe malul stîng se va putea trece suplimentar prin punctele: Hruşca – Nemirovka, Krasnîi OkteabriVertiujeni, RaşcovVadul Raşcov și Teia – Calfa.

Liderul de la Tiraspol, Evghenii Șevciuk, a dispus să fie lărgită gama de produse pe care cetăţenii le pot transporta cu scop de consum personal.

Totodată, liderul transnistrean a subliniat că și în perioada sărbătorilor va fi exercitat controlul asupra deplasării în regiune a colaboratorilor organelor de forţă care se supun autorităţilor constituţionale.

Sursa: ipn.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1420
Populația:
1313 locuitori

Orașul Bucovăţ este o localitate din raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Strășeni și la 35 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia orașului constituia 1313 locuitori. A fost menționat documentar în anul 1420.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.