Mergi spre compartimentul: Copiilor
08 aprilie 2018, 14:40 Copiilor views 15163
Ce acte sînt necesare pentru înscrierea unui copil la grădiniţă
08 aprilie 2018, 14:40 Copiilor views 15163

Ce acte sînt necesare pentru înscrierea unui copil la grădiniţă

Practic, din primele luni de la naşterea copilului, fiecare părinte se gîndeşte care ar fi grădiniţa ideală la care să-şi înscrie odrasla, dar şi care sînt actele pe care ar trebui să le pregătească treptat pentru înmatricularea ei.

Şi pentru că pe adresa redacţiei noastre au parvenit mai multe întrebări referitoare la subiectul înscrierii copiilor la grădiniţe, am decis să apelăm la Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării, pentru a-i informa pe părinţii aflaţi în dificultate la acest capitol.

Potrivit Regulamentului instituţiei de educaţie preşcolară, înscrierea copiilor în instituţiile preşcolare de tip general are loc de la vîrsta de 3 ani în funcție de locurile disponibile.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

documente , grădiniţa

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1773
Populația:
1352 locuitori

Delacău este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Delacău și Crasnaia Gorca. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Grigoriopol și la 50 km de Chișinău. Populaţia satului Delacău alcătuia 1352 de oameni în anul 2005. Satul Delacău a fost menționat documentar în anul 1773.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.