Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
18 noiembrie 2013, 11:07 Diaspora moldovenească views 11180
18 noiembrie 2013, 11:07 Diaspora moldovenească views 11180

Moldoveanul Dima Trofim, în FINALA la „Dansez pentru tine”


Moldoveanul Dima Trofim a făcut un adevărat spectacol la „Dansez pentru tine". Echipa acestuia a ajuns în finală, impresionînd juriul. Perechea a dansat pe ritmurile unei celebre piese a lui Ricky Martin și a făcut show, dansînd din buric.

Moldoveanul Dima din trupa LaLa Band a arătat că poate dansa din buric. Impreună cu partenera sa au ales prin tragere la sorți să danseze belly dance. S-au descurcat de minune, iar juriul nu s-a zgîrcit la laude.

Și la dansul inspirat dintr-un videoclip al unui interpret celebru echipa moldoveanului a impresionat. El și partenera sa au ales să imite coregrafia din clipul „Livind la vida loca" al lui Ricky Martin.

Astfel, echipa lui Dima Trofim a acces direct în finală, clasîndu-se pe locul doi.

Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

Dansuri , moldovenii , talent

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1575
Populația:
4198 locuitori

Caracuşenii Vechi este un sat şi comună din raionul Briceni. Caracuşenii Vechi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Caracuşenii Vechi este aşezat pe malul drept al pîrîului Lopatnic, situat la 15 km sud-est de staţia de cale ferată Lipcani, la 40 km nord-vest de Edineţ şi la 227 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 4198 de oameni. Prima atestare a satului Caracuşenii Vechi, cu numele Carapuşceni din ţinutul Hotin,  datează din mai 1575. 

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.