Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
18 iunie 2013, 15:08 Diaspora moldovenească views 7893
18 iunie 2013, 15:08 Diaspora moldovenească views 7893

Studenții moldoveni vor putea face stagii la ambasada R. Moldova din Italia


Foto: moldova.org

Ambasada Republicii Moldova în Italia oferă studenţilor şi absolvenţilor universitari, originari din Moldova, care şi-au făcut studiile în Italia, oportunitatea de a efectua un stagiu practic în cadrul ambasadei, pentru o perioadă de 1-2 luni, pe bază de voluntariat.

Stagiul va da posibilitatea studenţilor de a obţine noi cunoştinţe şi abilităţi practice de cunoaştere a specificului serviciului consular şi diplomatic, anunţă misiunea diplomatică a RM la Roma.

Criteriile de eligibilitate sunt cunoaşterea avansată a limbilor moldovenească şi italiană, precum şi capacităţi de analiză şi comunicare avansate şi capacitatea de lucru în echipă.

Candidaţii trebuie să transmită la adresa poştală sau la adresa electronică a ambasadei Curriculum Vitae şi o scrisoare de intenţie. Ulterior, candidaţii selectaţi vor fi chemaţi pentru un interviu.

 

Sursa: moldova.org

Cuvinte cheie:

moldovenii , studenţi , Italia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1431
Populația:
2073 locuitori

Şofrîncani este un sat şi comună din raionul Edineţ. Satul este situat la o distanță de 23 km de oraşul Edineţ și la 200 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2073 de oameni. Prima atestare a satului Șofrîncani din ținutul Hotin datează din 15 iunie 1431.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.