Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
23 ianuarie 2013, 14:42 Localitaţile Moldovei și diasporei views 6270
23 ianuarie 2013, 14:42 Localitaţile Moldovei și diasporei views 6270

Circulaţia rutieră din nordul ţării a fost îngreunată din cauza poleiului

Circulaţia rutieră din nordul ţării a fost îngreunată, în această dimineaţă, din cauza poleiului. Mai multe drumuri au fost afectate, în urma temperaturilor scăzute şi a precipitaţiilor căzute sub formă de ploaie, informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de comunicare şi informare al Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, cele mai mari probleme de circulaţie s-au înregistrat în raionul Soroca. Cursele de autocar din localităţile Vîsoca, Redi şi Iarova au fost restricţionate din cauza condiţiilor meteorologice.

Poleiul a afectat, de asemenea, şi drumurile din raioanele Briceni, Edineţ, Ocniţa, Rîşcani, Drochia, Donduşeni şi Floreşti.

Echipele speciale ale întreprinderilor de întreţinere a drumurilor din raioanele menţionate au demarat lucrările de combatere a poleiului şi de distribuire a materialului antiderapant pentru asigurarea circulaţiei rutiere.

În teren au activat 26 de autospeciale şi 115 muncitori.

Meteorologii anunţă că în următoarele zile vremea se va răci şi vor cădea precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare, notează MOLDPRES.

Cuvinte cheie:

drum , localitati

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1607
Populația:
7138 locuitori

Criuleni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Criuleni. Amplasat într-o regiune de coline şi şes, pe malul drept al rîului Nistru, oraşul Criuleni este situat la o distanţă de 45 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 7138 de locuitori. Prima atestare documentară a localităţii datează din anul 1607, cînd este cumpărată de Nicoară Donici cu 100 zloţi tătăreşti.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.