Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
25 martie 2021, 09:30 Diaspora moldovenească views 3974
Anunț important pentru moldovenii din Rusia
25 martie 2021, 09:30 Diaspora moldovenească views 3974

Anunț important pentru moldovenii din Rusia

Ambasada Republicii Moldova în Rusia anunță că moldovenii care dețin acte de ședere temporară sau permanentă pot să-și perfecteze actele expirate pînă pe 15 iunie curent. O decizie în acest sens a fost luată de președintele Federației Ruse, Vladimir Putin.

„Secția consulară a Ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă aduce la cunoștință despre faptul că în conformitate cu prevederile Decretului Președintelui Federației Ruse nr. 791 din 15 decembrie 2020, cetățenii străini, posesori ai actelor de ședere temporară sau permanentă pe teritoriul Federației Ruse, care au expirat în timpul perioadei de pandemie COVID-19 (16.03.20 – curent), urmează să-și perfecteze acte noi de ședere în Rusia, în locul celor cu valabilitatea expirată, pînă la data de 15 iunie 2021”, anunță Ambasada Republicii Moldova în Rusia.

 În acest context, Secția consulară, recomandă cetățenilor Republicii Moldova să se conformeze prevederilor Decretului menționat, în scopul evitării sancțiunilor la care vor fi supuși, în cazul depistării lor cu acte expirate.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

diaspora , Rusia , documente

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1930
Populația:
1501 locuitori

Mărineşti este un sat din cadrul comunei Sîngereii Noi, raionul Sîngerei. Satul are o suprafaţă de circa 0.57 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 5.11 km. Mărinești este situat la distanța de 19 km de orașul Sîngerei și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1501 oameni. Localitatea a fost întemeiată în anul 1930.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.