Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
15 decembrie 2012, 13:03 Diaspora moldovenească views 12798
15 decembrie 2012, 13:03 Diaspora moldovenească views 12798

Sportivul moldovean a fost recunoscut cel mai bun junior în categoria elitară în SUA

Halterofilul-junior, campionul mondial și european în 2012, maestru în sport de clasă internațională Nicolae Iov a primit titlul de maestru în sport în Statele Unite ale Americii. Acest titlu poate fi obținut doar în SUA, si numai la campionatele și Cupa Americii, atunci cînd sînt îndeplinite standardele de calificare.

Potrivit agenției "Novii Reghion"lui Iov i-a fost solemn înmînată insigna distinctivă cu dreptul de a fi purtată la competițiile mondiale, europene și alte competiții internaționale.

Potrivit experților internaționali, în 2012, Nicolae Iov a intrat în elita powerliftingului de amatori la categoria grea Best of the best junior powerlifting-raw.

2016 sporturi în aer liber Halterofilul o viză pentru a intra și de a participa la concursuri de orice rang a avut loc pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

În noiembrie 2012, Nicolae Iov la Campionatul Mondial de Powerlifting din Las Vegas, a cîștigat două medalii de aur evoluînd pentru echipa națională a Federației Ruse.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
719 locuitori

Ulmu este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ulmu, Lîsaia Gora și Ulmul Mic. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Rîbnița și la 111 km de Chișinău. Populaţia satului Ulmu alcătuia 719 oameni în anul 2012. Satul Ulmu a fost întemeiat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.