Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
26 noiembrie 2012, 09:40 Diaspora moldovenească views 7362
26 noiembrie 2012, 09:40 Diaspora moldovenească views 7362

În Rusia, muncitorii migranți se vor trata pe cont propriu


Foto: expert.ru

În Rusia, angajatorii nu vor mai fi obligați să ofere din contul lor polița medicală muncitorilor migranți și să petreacă dispensarizarea anuală a acestora. Aceasta prevăd modificările la Codul Muncii, transmise guvernului Federației Ruse, anunță "Izvestia".

Conform noii versiuni a proiectului de lege, un lucrător străin poate achiziționa de dine stătător polița de asigurare medicală, costă 3000 – 4000 ruble pentru un an.

În același timp, angajatorii nu pot fi obligați pur și simplu să țină cont de  starea de sănătate a angajaților, spun experții, sînt necesare măsuri de stimulare. Acestea pot fi beneficiile în obținerea de cote sau facilități fiscale.

Cuvinte cheie:

migratie , medicina , Rusia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1618
Populația:
1064 locuitori

Hruşova este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte trei localităţi: Chetroasa, Ciopleni şi Hruşova. Satul Hruşova este situat la o distanţă de 24 km de oraşul Criuleni şi la 18 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului Hruşova constituie 1064 de oameni. Prima menţiune documentară a satului Hruşova datează din 5 mai 1618.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.