Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
02 martie 2020, 16:20 Diaspora moldovenească views 5169
Încă o moldoveancă, bolnavă de coronavirus. Informație confirmată de MAEIE
02 martie 2020, 16:20 Diaspora moldovenească views 5169

Încă o moldoveancă, bolnavă de coronavirus. Informație confirmată de MAEIE

Încă o femeie, cetățeancă a R. Moldova, a fost diagnosticată pozitiv la infecția cu Covid-19. Femeia a intrat în contact cu același pacient de la care s-a infectat prima moldoveancă, informează Ministerul de Externe. Persoana se află la domiciliu, în Italia, sub supravegherea medicilor.

„Referitor la cazul celei de-a doua persoane din Italia, cetățean la Republicii Moldova, care a intrat în contact cu o persoană contaminată cu virusul COVID – 19, aducem la cunoștință că potrivit autorităților italiene, rezultatele analizelor prelevate în urmă cu două zile au indicat un rezultat pozitivm scrie Noi.md cu referire la agora.md.

Starea de sănătate a acesteia este una bună și nu necesită internare, ea aflându-se în momentul de față în carantină la domiciliu”, se arată într-un comunicat al Ministerului de Externe.

Menționăm că primul caz confirmat de coronavirus în rândul cetățenilor Republicii Moldova a fost anunțat la 28 februarie. Autoritățile susțin că pe teritoriul țării noastre nu au fost înregistrate infectări cu Covid-19.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

coronavirus , Italia , MAEIE

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1570
Populația:
1645 locuitori

Chipeşca este un sat şi comună din raionul Şoldăneşti. Chipeşca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la 25 km de orașul Şoldăneşti și la 146 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1645 de oameni. Menționat documentar în 1570.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.