Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
14 octombrie 2012, 10:15 Localitaţile Moldovei și diasporei views 2850
14 octombrie 2012, 10:15 Localitaţile Moldovei și diasporei views 2850

Atenție, șoferi: bulevardul Ștefan cel Mare – închis de Hramul Orașului

Circulația rutieră pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt din capitală, în perimetrul străzilor Ismail și Mihai Viteazul, va fi restricționată începînd cu ora 23 30 a serii de astăzi și pînă în dimineața zilei de luni, 15 octombrie, la ora 6 00. Redirecționarea transportului rutier are loc în contextul desfășurării „Hramului orașului” și instalării pe bulevard a buticurilor agenților economici și preturilor de sector ale municipalității.

Conducătorii auto, sînt chemaţi să fie înţelegători, să respecte şi să se conformeze exigenţelor agenţilor de circulaţie. Totodată, poliţia rutieră solicită persoanelor care au necesitatea de a se deplasa în zona centrală a oraşului să opteze pentru deplasarea cu transportul public, iar şoferii să manifeste cultură rutieră şi toleranţă faţă de eventualele dificultăţi din trafic.

Primăria capitalei deja a anunțat traseele modificate ale rutelor transportului public care traversează zona.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1885
Populația:
830 locuitori

Sofievca este un sat din cadrul comunei Albota de Sus, raionul Taraclia. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Taraclia și la 173 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 830 de oameni. Satul Sofievca a fost menționat documentar în anul 1885.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.