Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
13 octombrie 2012, 09:35 Localitaţile Moldovei și diasporei views 5036
13 octombrie 2012, 09:35 Localitaţile Moldovei și diasporei views 5036

Sala Polivalentă va găzdui expozițiile chinologice internaționale «Toamna de Aur-2012"

Uniunea chinologilor din Moldova - membru al Federației Chinologice Internaționale (FCI) organizează între 13-14 octombrie 2012  în Sala Polivalentă un mare spectacol pentru toti iubitorii de animale – Expoziția chinologică Internațională "Toamna de Aur-2012", precum și expozițiile chinologice naționale ale Georgiei și Bulgariei, relatează Newsmoldova.

La eveniment vor participa peste 1.000 de participanți din 17 țări: Franța, Germania, Italia, Polonia, Republica Cehă, Bulgaria, România, Rusia, Belarus, Ucraina, Serbia, Israel, Finlanda, Estonia, Letonia, Lituania și Republica Moldova, care vor prezenta mai mult de 150 de rase de cîini, inclusiv cele mai rare din lume.

Evaluarea participanților și atribuirea de titluri naționale și internaționale a fost încredințată judecătorilor cu autoritate din Serbia, Bulgaria, Georgia, Suedia, Slovenia și Republica Moldova.

Programul festivalului cuprinde demonstrații, tombola, la care sînt invitați să ia parte copiii de la casele de copii și școlile internat. Va fi, de asemenea, organizată colectarea de donații pentru întreținerea animalelor fără adăpost, precum și pentru a soluționa problema cîinilor fără stăpîn.

Ceremonia de deschidere va avea loc la 13 octombrie 2012 la ora 10:00.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1611
Populația:
1202 locuitori

Ciorna este un sat din cadrul oraşului Rezina, raionul Rezina. Satul Ciorna este situat pe malul drept al rîului Nistru, la gura afluentului Ciorna, la o distanță de 3 km de orașul Rezina și la 104 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1202 locuitori. Prima atestare documentară a satului Ciorna din ținutul Soroca datează din anul 1611.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.