Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
11 iulie 2012, 12:28 Diaspora moldovenească views 8130
11 iulie 2012, 12:28 Diaspora moldovenească views 8130

În aeroporturile Spaniei, majorarea taxelor cu 20% va fi suportată de pasageri

Principalul document financiar al Spaniei stipulează majorarea taxelor aeroportuare în medie cu 18,9%. În acelaşi timp, în aeroporturile Barajas din Madrid şi El Prat din Barcelona, „impozitul pe decolare” aproape că se va dubla: de la 6,95 la 14,14 euro şi de la 6,12 la 13,44 euro, respectiv. Uniunea Europeană menţionează că o modificare atît de rapidă a ratei taxelor contravine legislaţiei europene. În particular, aceasta stipulează, că aeroporturile urmează să-şi anunţe intenţia de a majora taxele cu patru luni înainte şi să publice informaţia privind modificarea taxelor cu cel puţin două luni pînă la intrarea acestora în vigoare, informează AviaNews.

Unele companii aeriene au şi anunţat că vor transpune noile taxe asupra pasagerilor. Au şi făcut-o transportatorii aerieni low-cost Ryanair şi Vueling. Ultimul a adresat pasagerilor scrisori cu propunerea să achite diferenţa sau să renunţe la zbor.


Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
2022 locuitori

Coteala este un sat şi comună din raionul Briceni. Coteala este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Coteala este situat la o distanță de 24 km de oraşul Briceni şi la 260 km de Chișinău.Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2022 de oameni. Prima atestare documentară a satului Coteala datează din anul 1437, cînd aşezarea se afla în stăpînirea boierului Mihail de Dorohoi.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.