Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
10 aprilie 2012, 10:31 Diaspora moldovenească views 6191
10 aprilie 2012, 10:31 Diaspora moldovenească views 6191

Pasha Parfeni promovează piesa cu care va merge la Eurovision

Pasha Parfeni a pornit în turneul de promovare a piesei „Lăutar” cu care va reprezenta Moldova la Eurovision 2012. Prima ţară în care a început promovarea a fost România. În următoarele zile, Pasha va pleca în Cipru, Israel, Olanda şi Marea Britanie pentru a participa la diverse emisiuni TV şi radio, dar şi pentru a se întîlni cu jurnaliştii. In afară de concertele de peste hotare, Pasha are în plan cîteva vizite cu scop promoţional şi în Moldova. Interpretul este foarte sigur pe sine şi e convins că va trece de preselecţia din semifinala concursului Eurovision.

Reprezentantul Moldovei la "Eurovision-2012", Pasha Parfeni, va evolua în prima semifinală a concursului, cu numărul 17. Împreună cu Pasha, pe scena ”Baku Crystal Hall” vor urca reprezentanţii: Muntenegru, Islanda, Grecia, Letonia, Albania, România, Elveţia, Belgia, Finlanda, Israel, San Marino, Cipru, Danemarca, Rusia, Ungaria, Austria şi Irlanda.

Ediţia a 57-a a concursului "Eurovision" va avea loc, în perioada 22-26 mai 2012, la Baku, capitala ţării cîştigătoare din anul trecut. Duetul Ell şi Nikki, care au reprezentat Azerbaidjan, au cîştigat concursul care a avut loc în Germania.


Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1446
Populația:
522 locuitori

Trestieni este un sat din cadrul comunei Colicăuţi, raionul Briceni. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 522 de oameni. Prima atestare documentară a satului Trestieni datează din iunie 1446. La  acea dată satul se numea Trestiana şi se afla în componenţa ţinutului Hotin. 

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.