Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
09 noiembrie 2017, 15:45 Diaspora moldovenească views 7572
O actriță originară din Chișinău, premiată la Festivalul Sylhet din Bangladesh
09 noiembrie 2017, 15:45 Diaspora moldovenească views 7572

O actriță originară din Chișinău, premiată la Festivalul Sylhet din Bangladesh

Cristina Căldăraru a fost desemnată cea mai bună actriță la Festivalul de Film Sylhet din Bangladesh, pentru rolul său din scurtmetrajul portughez 4242.

Festivalul de Film Sylhet și-a desemnat cîștigătorii. Actrița Cristina Căldăraru a devenit cîștigătoare la categoria cea mai bună actriță, pentru prestația sa în scurtmetrajul „4242".

„4242" este povestea unei tinere imigrante, o poveste despre durerea unei adolescente care încearcă să-și redefinească identitatea după ce a fost forțată să plece de acasă.

În august 2016, Cristina Căldăraru a primit premiul pentru cea mai bună actriță la categoria Teen Act de la Christian Film Festival din Virginia, SUA, pentru debutul său în pelicula „4242".

Cristina Căldăraru s-a născut și a crescut la Chișinău, unde a învățat la Liceul Teoretic „Ion Creangă". În noiembrie 2015, s-a mutat în Portugalia pentru a-și continua studiile în artă la Școala Secundară Henriques Nogueira din Torres Vedras, un oraș suburban din nordul Lisabonei.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

Festival , Cinematografie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1609
Populația:
4790 locuitori

Sărata-Galbenă este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cărpineanca, Valea Florii, Coroliovca, Brătianovca și Sărata-Galbenă. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Hîncești și la 51 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4790 de oameni. Satul Sărata-Galbenă a fost menționat documentar în anul 1609 cu denumirea Răurești.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.