Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
03 februarie 2012, 10:03 Diaspora moldovenească views 9964
03 februarie 2012, 10:03 Diaspora moldovenească views 9964

O moldoveancă a fost aleasă recepționista anului și imaginea celui mai luxos hotel din lume


Foto: gulfnews.com 

Olga Velceva, o tînără de 23 de ani din Republica Moldova, a fost aleasă să reprezinte cel mai luxos hotel din lume la concursul internaţional AICR (International Presidium of the Amicale Internationale des Chefs de Reception et Sous Directeurs des Grand Hotels), informează gulfnews.com

Deşi lucrează de doar jumătate de an la Burj al-Arab din Dubai, la concurs moldoveanca a fost desemnată recepţionista anului 2011. Burj al-Arab este unul din puţinele hotele de 7 stele din lume. Este cel mai înalt hotel din lume, atingînd 321 de metri şi avînd 60 de etaje şi forma pînzei de vapor. Clădirea a devenit un adevărat simbol al Dubaiului.  

Concursul internaţional AICR se desfăşoară din 1964,  cu timpul devenind competiţie internaţională. Ultima ediţie s-a desfăşurat în ianuarie 2011 la Praga, adunînd participante din 14 ţări ale lumii.

 

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1545
Populația:
3363 locuitori

Cioreşti este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cioreşti şi Vulcăneşti. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Nisporeni și la 65 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3363 de locuitori. Satul Ciorești a fost menționat documentar în anul 1545.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.