Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
03 noiembrie 2015, 15:48 Gustul bucatelor moldovenești în străinătate views 14017
Pofta moldovenească în străinătate – Irlanda (Video)
03 noiembrie 2015, 15:48 Gustul bucatelor moldovenești în străinătate views 14017

Pofta moldovenească în străinătate – Irlanda (Video)

Propunem atenției Dumneavoastră următorul material video în care protagonista emisiunilor «Păsări călătoare», Irina, aflată de mai mult timp în Irlanda ne vorbește despre dorul de bucatele moldovenești, pofta moldovenească, precum și despre magazinul «Moldova».

Magazinul «Moldova» este creat de o familie de moldoveni, aflați în Irlanda care bucură diaspora cu produsele, pe care le oferă.

Totodată, reamintim că informații exhaustive despre bucatele și băuturile tradiţionale moldoveneștiistoria și cultura vinului la moldovenitradiţii şi inovaţii în alimentaţia moldovenilorproduse pentru sănătatereţete culinarebucate de sărbătoarebucate mănăstireştibucate de postconserve de casă și secretele bucătăriei moldovenești pot fi aflate la compartimentul «BUCĂTĂRIA» a proiectului moldovenii.md.

Cuvinte cheie:

bucataria , Irlanda , diaspora , pasari

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitalei exită în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1630
Populația:
2250 locuitori

Hristovaia este o localitate-centru de comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Camenca și la 169 km de Chișinău. Populaţia satului Hristovaia alcătuia 2250 de oameni în anul 2011. Satul Hristovaia a fost menționat documentar în anul 1630.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.