Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
10 octombrie 2011, 12:23 Diaspora moldovenească views 5557
10 octombrie 2011, 12:23 Diaspora moldovenească views 5557

Nou produs muzical din Moldova: SoundExtra feat LOOPer

Pe piaţa muzicii internaţionale a apărut un nou proiect muzical din Republica Moldova – SoundExtra ft LOOPer. Producătorul muzical al muzicii electronice – LOOPer (Igor Garanin) şi proiectul hip-hop & R'n'B, Sound Extra (Lala & Serge Guliyev) au lansat împreună primul lor single - “Dodgy Moves”. Stabiliţi la Londra SoundExtra ft LOOPer, îşi propune să cucerească  cît mai multă lume cu muzica sa.

„Primul pas a fost deja făcut odată cu lansarea track-ului “Dodgy Moves”. Piesa este single-ul cu care vrem să dăm senzaţii tari muzicii din Republica Moldova. Melanjul de stiluri şi energia pozitivă ne fac să credem ferm că sîntem creatori de muzică buna”, spun băieţii pe pagina lor oficială de pe un site de socializare. La ora actuală băieţii lucrează mult asupra noilor piese care vor fi lansate în cel mai scurt timp.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
2039 locuitori

Rădenii Vechi este un sat şi comună din raionul Ungheni. Rădenii Vechi este unicul sat din comuna cu același nume. Localitatea se află la distanța de 43 km de orașul Ungheni și la 98 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2039 de oameni. Satul Rădenii Vechi a fost menționat documentar în anul 1437.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.