Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
17 septembrie 2011, 10:28 Caleidoscop views 9130
17 septembrie 2011, 10:28 Caleidoscop views 9130

Moldoveanca Lilia Stepanova a uimit America

Potrivit Daily Mail talentata gimnastă Lilia Stepanova, în vîrstă de 24 de ani, originară din Chișinău, a ajuns în semifinalele concursului America's Got Talent. Datorită pregătirii fizice excelente ea a reușit să impresioneze publicul american prin programul său. Lilia Stepanova a dovedit  capacități uimitoare combinînd poziții gimnastice din cele mai dificile. Într-una din performanțele sale incredibile, ea lansează o săgeată dintr-un arc și nimerește într-o ţintă care se află la distanţă, folosind doar degetele de la picioare.

Lilia a moştenit capacitățile sale uimitoare de la părinţii săi, care au fost artişti profesioniști. A început să fac gimnastică de la vîrsta de patru ani, concomitent ocupîndu-se și de acrobație. A urmat un program foarte strict, care a disciplinat-o și a ajutat-o să-și atingă obiectivele.

Comentarii

 (1)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
înc. sec. XX
Populația:
186 locuitori

Novaia Nicolaevca este un sat din cadrul comunei Mănoileşti, raionul Ungheni. Satul Novaia Nicolaevca este situat la o distanță de 10 km de orașul Ungheni și la 98 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 186 de oameni. Satul Novaia Nicolaevca a luat naștere la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.