Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
31 decembrie 2023, 14:00 Natura şi turismul views 2071
Imagini cu puii de leu, plimbați la Ștefan Vodă: Inspectoratul pentru Protecția Mediului reacționează
31 decembrie 2023, 14:00 Natura şi turismul views 2071

Imagini cu puii de leu, plimbați la Ștefan Vodă: Inspectoratul pentru Protecția Mediului reacționează

Inspectoratul pentru Protecția Mediului a venit cu o reacție, după ce în spațiul public a apărut o înregistrare video, în care doi pui de leu sînt plimbați pe terenurile de la Ștefan Vodă. „O sfidare a normelor legale”, a scris pe Facebook șeful instituției, Ion Bulmaga.

„Au fost solicitate de la Agenția de Mediu copia actelor care atestă înregistrarea unei colecții zoologice pentru a vedea legalitatea acestor acțiuni, iar dacă cineva chiar și avînd toate actele în regulă, crede că poate așa pur și simplu să plimbe animale sălbatice pe terenurile publice, se greșește foarte tare, acest lucru fiind nimic altceva, decat sfidarea normelor legale”, a menționat Bulmaga, notează Noi.md cu referire la unimedia.

Ieri, pe rețele a apărut p înregistrare video, în care se arată cum doi pui de leu sînt scoși la plimbare de un moldovean și filmați cum aleargă, alături de 2 cîini de rasa Husky.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1607
Populația:
192 locuitori

Zolonceni este un sat din cadrul oraşului Criuleni, raionul Criuleni. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Criuleni și la 46 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 192 de locuitori. Satul Zolonceni a fost menționat documentar în anul 1607.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.