Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
24 iulie 2022, 14:00 Itinerare turistice views 3038
Un nou traseu pentru weekend: Turnul Vînturilor, peștera lui Carmaliuc și defileul vrăjitoarei
Foto: noi.md
24 iulie 2022, 14:00 Itinerare turistice views 3038

Un nou traseu pentru weekend: Turnul Vînturilor, peștera lui Carmaliuc și defileul vrăjitoarei

Portalul Noi.md, în cadrul proiectului "Traseu pentru Weekend", oferă internauților posibilitatea de a descoperi locuri noi și interesante din Moldova pentru a le vizita în weekend.

În cel de-al patrulea epizod, spectatorii pot afla despre traseul cu o lungime de 26 km de-a lungul malului stîng al Nistrului.

Alte epizoade ale proiectului pot fi vizualizate la următorul link.

Proiectul "Traseu pentru Weekend" a fost lansat de directorul companiei ArtMarket, Andrei Elistratov, în colaborare cu Feodor Evstigneev și SidDrone Movies & more, cu sprijinul DAAC Hermes și Land Rover Moldova.

Scopul proiectului "Traseu pentru Weekend" este de a aduna cît mai multe locuri interesante din Moldova pentru a fi vizitate în weekend, de a crea opțiuni pentru acele rute pe care cetățenii vor dori să le exploreze personal.

Mai multe informații despre turism și rutele turistice puteți găsit pe site-ul moldovenii.md în secțiunea Natura și turismul în Moldova.

 

 

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1900
Populația:
248 locuitori

Nicolaevca este un sat din cadrul comunei Cuhureştii de Sus, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Florești și la 155 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 248 de oameni. Satul Nicolaevca a fost întemeiat în anul 1900.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.