Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
03 septembrie 2021, 14:00 Natura şi turismul views 2798
Restricții de circulație în Bulgaria pentru vehiculele cu masa totală mai mare de 12 tone
03 septembrie 2021, 14:00 Natura şi turismul views 2798

Restricții de circulație în Bulgaria pentru vehiculele cu masa totală mai mare de 12 tone

Agenția Națională Transport Auto (ANTA) informează despre noi restricții de circulație pe teritoriul Bulgariei pentru vehiculele cu masa totală mai mare de 12 tone, transmite Noi.md cu referire la agora.md.

Acestea nu vor fi aplicate transportului de mărfuri periculoase (ADR), animale vii, produse alimentare perisabile sau bunuri aflate sub regim de control al temperaturii.

Astfel, în conformitate cu notificarea Agenției Executive de Administrare a Transportului Rutier a Republicii Bulgaria, transmisă de către Secretariatul Forului Internațional de Transport, sînt anunțate restricțiile de circulație aplicate vehiculelor destinate transportului de mărfuri cu masa totală mai mare de 12 tone, inclusiv remorcile și semiremorcile, utilajelor agricole, tractoarelor și transportului specializat, pe unele sectoare din Rețeaua Națională de Drumuri a Republicii Bulgaria, în următoarele zile:

  • 03 septembrie 2021, între orele 18.00 și 21.00;
  • 06 și 12 septembrie 2021, între orele 16.00 și 20.00.

Pentru nerespectarea restricțiilor impuse, în conformitate cu prevederile Legii privind circulația rutieră a Republicii Bulgaria, sînt stabilite următoarele sancțiuni:

1) privarea de dreptul de a conduce un autovehicul pentru o perioadă de 1 lună și amendă de 300 BGN (leva bulgară) pentru conducătorul auto care circulă pe un sector de drum cu interdicție temporară de circulație;

2) rivarea de dreptul de a conduce un autovehicul pentru o perioadă de 3 luni și amendă de 1000 BGN (leva bulgară) pentru conducătorul auto care refuză să respecte indicațiile autorităților de control și reglementare a traficului în cazul interdicției temporare de circulație.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Bulgaria , restrictie , transport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1793
Populația:
216 locuitori

Floreşti este un sat din cadrul comunei Cobusca Veche, raionul Anenii Noi. Localitatea Florești se află la distanța de 14 km de orașul Anenii-Noi și la 28 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 216 oameni. Prima atestare documentară a satului Florești datează din anul 1793.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.