Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
23 noiembrie 2012, 15:52 Natura şi turismul views 3714
23 noiembrie 2012, 15:52 Natura şi turismul views 3714

La finele săptămînii, vremea în Moldova va fi noroasă, dar fără ploi

La finele săptămînii curente, cerul în Moldova va fi variabil, fără precipitaţii. Temperaturile diurne ale aerului nu se va ridica mai sus de 5 grade, iar în timpul nopţii se va răci pînă la -5 grade. Noaptea şi dimineața, este posibilă ceaţa pe alocuri.

Pe parcursul întregii zile de sîmbăta, vremea va fi posomorîtă, fără precipitaţii. Temperatura diurnă aerului va constitui -1 - +4, iar cea nocturnă - 0 -5.

Duminica se aşteaptă vremea preponderent noroasă, precipitaţii nu se prevăd. În timpul zilei, valorile termice ale aerului se vor oscila între 0 şi +5, iar în timpul nopţii – între 0 şi -5.

Pentru ziua de luni, meteorologii promit cerul posomorît, dar fără ploi. Temperatura diurnă se va încadra între 2 şi 7 grade, iar pe parcursul nopţii, în regiunile de nord ale republicii, termometrul va arăta -3 grade.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

meteo

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
512 locuitori

Cealîc este un sat şi comună din raionul Taraclia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cealîc, Samurza și Cortenul Nou. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Taraclia și la 137 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 512 oameni. Satul Cealîc a fost întemeiat în anul 1913.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.