Spre compartiment: Natura şi turismul
28 decembrie 2018, 09:42 Natura şi turismul views 12372
Cum arată punctul de trecere al frontierei de la Palanca
28 decembrie 2018, 09:42 Natura şi turismul views 12372

Cum arată punctul de trecere al frontierei de la Palanca

Noul punct de trecere al frontierei de la Palanca va fi inaugurat vineri, 28 decembrie, la ora 13.00. Între timp, PNUD Moldova a publicat un filmuleț din care se vede cum arată acest obiectiv, situat la frontiera moldo-ucraineană.

„Zeci de oameni au muncit cot la cot, timp de 18 luni, pentru ca acest proiect unic pentru ţara noastră să devină realitate. Ne bucurăm că am reuşit să îl construim exact aşa cum l-am conceput - adaptat la maximum la cerinţele tuturor şoferilor şi pasagerilor şi în conformitate cu cele mai înalte standarde privind securitatea la frontieră", scrie PNUD Moldova.

Noul punct de trecere a frontierei de la Palanca a fost edificat cu sprijin european. Bugetul pentru lucrările de construcție a noului punct de trecere se cifrează la 6,2 milioane de euro, dintre care 4,5 milioane de euro sînt acordate de Uniunea Europeană și 1,7 milioane de euro – de Guvernul Republicii Moldova. Proiectul este implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD).

Sursa: agora.md

Cuvinte cheie:

Palanca , punct de trecere

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
3946 locuitori

Scoreni este un sat şi comună din raionul Străşeni. Scoreni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Strășeni și la 36 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3946 de oameni. Satul Scoreni a fost menționat documentar în anul 1772.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.