Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
16 februarie 2018, 15:40 Natura şi turismul views 14374
Lista de fraze pe care să nu le folosești în UE
16 februarie 2018, 15:40 Natura şi turismul views 14374

Lista de fraze pe care să nu le folosești în UE

Călătoriile sunt un mod plăcut și interesant să-ți petreci timpul liber. Iar, dacă ți-ai planificat o vacanță în Europa, atunci mai jos vei găsi o listă de fraze pe care să (nu) le folosești.

Fraze care sînt enervante pentru cetățenii unei sau alteia dintre țări. În fond, niște expresii utile care îți pot face călătoria mai palpitantă.

Creatorii hărții, sigmagfx s-au inspirat dintr-o discuție pe reddit.com unde persoane de diferite naționalități discutau despre întâmplările haiose (sau mai puțin) pe care le-au avut cu turiștii și ce frază în ce țară irita oamenii.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

UE , turism , sfat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1497
Populația:
1375 locuitori

Frăsineşti este un sat din cadrul comunei Măcăreşti, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Ungheni și la 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1375 de oameni. Satul Frăsinești a fost menționat documentar în anul 1497 cu denumirea Frățienești.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.