Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
17 martie 2012, 09:35 Natura şi turismul views 3573
17 martie 2012, 09:35 Natura şi turismul views 3573

La finele săptămînii, vremea în Moldova se va încălzi brusc

Potrivit datelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, începînd cu ziua de mîine, în Moldova se prognozează o încălzire semnificativă. În nopţile de sîmbătă şi duminică, temperatura aerului va oscila între -2 şi +4 grade, iar în timpul zilei – între +11 şi +16 de grade. În sudul republicii, aerul în timpul zilei se va încălzi pînă la 17 de grade.

Vreme caldă, cu temperaturi de pînă la +19 grade, se așteaptă în Moldova şi săptămîna viitoare. Deja luni, în timpul zilei, mercurul termometrelor se va ridica pînă la +19 grade. Meteorologii prezic că, izolat, se vor înregistra temperaturi de pînă la 20 de grade; iar în timpul nopţii – de pînă la +5.

Potrivit surselor din cadrul Serviciului Hidrometeorologic de Stat, se aşteaptă precipitaţii. În celelalte zile ale săptămînii, vremea nu se va schimba considerabil. Temperatura medie în timpul zilei, pe întreg teritoriul ţării, va varia de la +10 pînă la +15 grade, iar noaptea – de la 0 pînă la +8 grade.

Conform prognozelor meteorologilor, spre finele săptămînii viitoare, vremea se va răci puţin. Joi, temperatura aerului va scădea pînă la +10 grade.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1773
Populația:
1150 locuitori

Rediul Mare este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Rediul Mare este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Dondușeni și la 228 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1150 de oameni. Satul Rediul Mare a fost menționat documentar în anul 1773.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.