Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
04 martie 2017, 13:05 Natura şi turismul views 37954
Majorarea prețului vizelor pentru Egipt a fost amînată
04 martie 2017, 13:05 Natura şi turismul views 37954

Majorarea prețului vizelor pentru Egipt a fost amînată

Din data de 1 martie costul vizelor de intrare în Egipt pentru turiștii străini trebuia să se fi majorat de circa două ori.

De la 25 pînă la 60 de dolari pentru viza de o singură intrare și de la 35 pînă la 70 de dolari pentru una multiplă, astfel trebuia să se fi majorat prețul vizelor de intrare pentru străini în Egipt, începînd cu 1 martie, 2017. Autoritățile au decis însă să amîne majorarea prețului vizelor pentru vară, din cauza temerilor că acest lucru va afecta în mod negativ redresarea industriei turismului.

Vă reamintim că la sfîrșitul lunii ianuarie, restricțiile cu privire la călătoriile în Egipt au fost anulate de către Germania, iar în luna februarie despre reluarea zborurilor către stațiunile egiptene au anunțat Danemarca, Norvegia, Suedia și Finlanda.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe al Egiptului, noile reguli de obținere a vizelor vor intra în vigoare de pe data de 1 iulie, 2017.

Sursa: viza.md

Cuvinte cheie:

turism , Egipt , viza

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1480
Populația:
2081 locuitori

Cetireni este un sat şi comună din raionul Ungheni. Cetireni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Ungheni și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2081 de oameni. Satul Cetireni a fost menționat documentar în anul 1480.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.