Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
19 aprilie 2016, 10:17 Natura şi turismul views 7228
După maxime generoase, vremea se schimbă brusc
19 aprilie 2016, 10:17 Natura şi turismul views 7228

După maxime generoase, vremea se schimbă brusc

La mijloc de primăvară avem temperaturi de vară. Astăzi, a fost cea mai caldă zi de la începutul anului. În Bravicea, raionul Călăraşi, după-amiază s-au înregistrat 30 de grade Celsius. În zilele următoare, însă, vremea se răceşte brusc.

Astăzi, am avut parte de maxime extrem de generoase.

Meteorologii susţin că valorile termice sunt cu aproximativ şapte grade mai ridicate decât norma pentru această perioadă. Astfel de temperaturi, la mijloc de aprilie, nu s-au mai înregistrat de 57 de ani.

De mâine, însă, se va răci cu, cel puţin, 10 grade şi va ploua. La sfârşitul săptămânii, în unele regiuni din nordul ţării, sunt posibile chiar şi îngheţuri, pe timp de noapte.

Sursa: www.prime.md

Cuvinte cheie:

vremea , temperatura , primăvară

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1920
Populația:
182 locuitori

Calinovca este un sat din cadrul comunei Crasnîi Vinogradari din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Dubăsari și la 42 km de Chișinău. Conform datelor din anul 1998, populaţia satului constituia 182 de oameni. Satul Calinovca a fost întemeiat în anul 1920.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.