Mergi spre compartimentul: Cinematografia
19 decembrie 2022, 12:00 Cinematografia views 1845
Cine este primul actor moldovean care a jucat într-o producție Netflix
19 decembrie 2022, 12:00 Cinematografia views 1845

Cine este primul actor moldovean care a jucat într-o producție Netflix

Nicon Caraman a devenit primul actor moldovean care a jucat într-o producție Netflix.

În special, el a jucat în serialul de televiziune istoric, dramatic "The Crown", care a apărut pe Netflix și este dedicat domniei reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

"Azi sînt foarte mandru sa fac parte din minunata echipa a unor actori excepționali care au jucat pînă acum în THE CROWN. Nu am visat vreodată că va fi posibil să ajung aici.. Asta doar demonstrează faptul că dacă muncești mult, ești insistent și crezi în tine atunci TOTUL e POSIBIL", a scris Nicon Caraman pe pagina sa de socializare.

Actorul Nicon Caraman s-a născut la Grătiești pe 6 decembrie 1989. A participat la următoarele pelicule: Такой же предатель, как и мы/Our Kind of Traitor (2016) ... Oligarch Ivanov; Агенты А.Н.К.Л./The Man from U.N.C.L.E. (2015) ... Lukas; Гордость/Pride (2014) ... Ryan (uncredited); Ярость / Fury (2014) ... Prisoner of War (uncredited); Wedding in Bessarabia (2009) ... Cousin in law

Netflix, Inc. este o companie americană de divertisment, precum și un streaming service pentru filme și seriale TV.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

actor , Cinematografie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1781
Populația:
4415 locuitori

Pepeni este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Romanovca, Pepeni, Răzălăi, Pepenii Noi. Satul Pepeni se află la distanța de 24 km de orașul Sîngerei și 87 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4415 oameni. Localitatea a fost menționată documentar în 1781.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.