Mergi spre compartimentul: Cinematografia
16 ianuarie 2012, 11:51 Cinematografia views 6766
16 ianuarie 2012, 11:51 Cinematografia views 6766

A fost lansat scurtmetrajul moldovenesc „X-prăs”

La Chișinău a fost lansat scurtmetrajul moldovenesc „X-prăs”. Filmul relatează o scurtă istorioară de sărbători în care sunt implicați doi colaboratori ai unei companii de curierat.

Pe data de 13 decembrie 2011, echipa CAF Films a împlinit 5 ani de activitate. Cu această ocazie producătorii au ținut să lanseze un scurtmetraj cu tematica Crăciunului şi Revelionului.  

Aceştia afirmă că scurtmetrajul se doreşte a fi cel mai bun filmuleţ realizat de echipa lor în toţi cei 5 ani. La realizarea lui au participat atît profesionişti în domeniu cît și amatori. Producătorii au relatat că banii pentru realizarea scurtmetrajului au venit de la finanţatori din SUA.

 

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1732
Populația:
353 locuitori

Sărăței este un sat din cadrul comunei Hîrjău din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Rîbnița și la 106 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 353 de oameni. Satul Sărăței a fost menționat documentar în anul 1732.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.