Mergi spre compartimentul: Cinematografia
13 mai 2016, 16:45 Cinematografia views 8298
Un actor moldovean s-a filmat într-un film cu Brad Pitt și Marion Cotillard
13 mai 2016, 16:45 Cinematografia views 8298

Un actor moldovean s-a filmat într-un film cu Brad Pitt și Marion Cotillard

Actorul din Republica Moldova, Vitalie Perciun, stabilit cu traiul în Londra, Marea Britanie, a muncit, în aceste zile, pe același platou de filmare cu actorii de rang internațional Brad Pitt și Marion Cotillard.

Acest lucru l-a făcut public chiar el pe o rețea de socializare, potrivit ea.md. „Hai c-am făcut-o și pe asta. Am avut un rol minuscul cu Brad Pitt și Marion Cotillard în aceeași scenă și am fost regizat lejer de Robert Zemeckis.

Nu, n-am făcut zelfy (selfie), căci pe platou se muncește.", a scris actorul.

Se subînțelege faptul că pelicula în care s-a filmat Vitalie Perciun este „Allied", un thriller romantic a cărui acţiune se petrece în perioada celui de-al doilea Război Mondial, iar rolurile principale sunt jucate de actriţa franceză Marion Cotillard și soțul Angelinei Jolie, Brad Pitt.

Filmul își va avea premiera pe 23 noiembrie 2016 și prezintă povestea unui spion francez-canadian care se îndrăgostește și se căsătorește cu un agent francez în timpul unei misiuni în Casablanca.

 

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

actori , Cinematografie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1552
Populația:
2318 locuitori

Vădeni este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Vădeni și Dumbrăveni. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Soroca și la 145 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2318 oameni. Satul Vădeni a fost menționat documentar în anul 1552.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.