Mergi spre compartimentul: Bucătăria
17 martie 2023, 13:00 Bucătăria views 17367
Cum să manînci foarte bine dacă renunți la produsele de origine animală
17 martie 2023, 13:00 Bucătăria views 17367

Cum să manînci foarte bine dacă renunți la produsele de origine animală

Postul Paștelui, sau Postul Mare, este cel mai lung și cel mai restrictiv post. Durează timp de șapte săptîmâni, sau 48 de zile, cu doar două dezlegări la pește - de Buna Vestire și în Duminica Floriilor. Însă, deși trebuie să renunți la produsele de origine animală, tot poți mînca foarte bine, dacă încerci oricare dintre cele peste 45 de bucate de post moldovenești pe care ți le recomandă proiectul «Moldovenii».

Gustări reci

Bucate din legume

Bucate din porumb

Cuvinte cheie:

moldovenii , post , bucataria , reteta

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1422
Populația:
1583 locuitori

Criva este un sat şi comună din raionul Briceni. Criva este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Criva este cel mai de vest punct a Republicii Moldova, situat în lunca rîului Prut, la hotarul a trei ţări Moldova – Ucraina – România, amplasat la o distanţă de 35 km de oraşul Briceni. Treitoriul satului este traversat de şoseaua şi calea ferată de importanţă naţională şi internaţională. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1583 de oameni. Satul Criva este atestat documentar la 1422.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.