Mergi spre compartimentul: Cultura
29 iulie 2023, 16:00 Cinematografia views 10540
CINEMATOGRAFUL DE SEARĂ - VOM FI ÎMPREUNĂ. O ISTORIE ROMANTICĂ
29 iulie 2023, 16:00 Cinematografia views 10540

CINEMATOGRAFUL DE SEARĂ - VOM FI ÎMPREUNĂ. O ISTORIE ROMANTICĂ

Descriere: O istorie romantică". Filmul este destinat, în primul rînd, tinerilor. Pelicula a fost realizată cu aplicarea tehnologiilor computerizate și conţine cinci episoade a cîte 10 minute. Fiecare episod este o istorie aparte: epoca lui Ştefan cel Mare, evenimentele din perioada lui Dimitrie Cantemir, aflarea lui Alexandr Puşkin la Chişinău, fapta eroică a poporului sovietic în Marele Război pentru Apărarea Patriei şi era cosmică.

Regizor: Igor Circov-Ghibu, Igor Mironic

Reamintim, că mai multe informații despre Istoria cinematografiei moldoveneştiSpeciile şi genurile cinematografieiFilmul televizatCineaştii moldoveniPersonalităţi ale cinematografiei puteţi găsi la compartimentul Cultura al proiectului moldovenii.md

Cuvinte cheie:

cinematograf , Cinematografie , film

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1528
Populația:
3693 locuitori

Mileştii Mici este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mileştii Mici și Piatra Albă. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Ialoveni și la 19 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3693 de oameni. Satul Mileştii Mici a fost menționat documentar în anul 1528.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.