05 septembrie 2024, 16:00 Natura şi turismul views 88
De pe Aeroportul Chișinău va fi lansat un nou zbor
05 septembrie 2024, 16:00 Natura şi turismul views 88

De pe Aeroportul Chișinău va fi lansat un nou zbor

Administrația Aeroportului Internațional Chișinău a anunțat despre lansarea unui nou zbor direct de pe aeroportul capitalei.

Mai exact, compania aeriană letonă airBaltic își extinde rețeaua de zboruri pe Aeroportul Internațional Chișinău, lansînd din 2 aprilie 2025 zboruri către orașul Vilnius, Lituania.

Aceasta este a doua destinație baltică deservită de airBaltic din Republica Moldova. În această primăvară a fost lansată ruta Chișinău-Riga operată la fel de compania aeriană AirBaltic.

Programul de zbor urmează să fie completat cu o frecvență săptămînală, în fiecare zi de miercuri.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1419
Populația:
8469 mii locuitori
Logo

Otaci este un oraş în raionul Ocniţa, Republica Moldova. Amplasat în nord-estul republicii, pe malul drept al rîului Nistru, la hotar cu Ucraina,  oraşul Otaci este situat la o distanţă de 260 km de Chișinău. Conform datelor recensăm]ntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 8469 locuitori. Otaci este o veche localitate moldovenească, Stînca Vămii, din 1419 aici fiinţînd o vamă. 

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.