28 iunie 2024, 14:00 Realitatea moldovenească views 843
Institutul Justiției Constituționale, invită la conferința științifică aniversară
28 iunie 2024, 14:00 Realitatea moldovenească views 843

Institutul Justiției Constituționale, invită la conferința științifică aniversară "30 de ani de la adoptarea Constituției Republicii Moldova"

Asociația Obștească „Institutul Justiției Constituționale” în parteneriat cu Universitatea de Studii Politice şi Economice Europene „Constantin Stere” organizează conferința științifică aniversară națională “30 de ani de la adoptarea Constituției Republicii Moldova: realizări, probleme și perspective”.

Conferința va reuni personalități marcante din domeniul juridic al Republicii Moldova - membri ai grupului de lucru pentru elaborarea Constituției și ex-deputați – votanți ai Constituției, reprezentanți ai mediului academic, ai autorităților publice, organizații ale societății civile și media.

Programul conferinței include prezentări științifice susținute de academicieni și profesori universitari de renume în domeniul științelor juridice.

Sînt invitați sa participe: magistrați, avocați, notari publici, consilieri juridici și doctoranzi, alți specialiști în drept si persoane interesate, care se pot înscrie la eveniment pînă la data de 15 iulie 2024, expediind solicitarea la email-ul institujustconst@gmail.com, cu anexarea datelor de contact și a textului comunicării/raportului științific.

Evenimentul reprezintă o importantă oportunitate pentru a reflecta asupra realizărilor, problemelor și perspectivelor constituționale ale Republicii Moldova.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
148 locuitori

Baroncea Nouă este un sat din cadrul comunei Baroncea, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 4 km de orașul Drochia și la 179 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 148 de oameni. Satul Baroncea Nouă a fost întemeiat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.