18 martie 2024, 10:00 Moldografia views 7885
18 martie 2024, 10:00 Moldografia views 7885

Moldografia: Defileul de lîngă satul Tătărăuca Veche, Soroca

Foto: moldovenii.md

Doritorii își pot trimite propriul stop-cadru, ca să-l împărtășească tuturor la adresa de email: moldografia@moldovenii.md.

În fiecare zi moldovenii.md publică fotografiile realizate de echipa noastră, precum și fotografiile pe care le primim de la dvs., dragi cititori.

Tematica fotografiilor va include, în general, frumusețile naturii Republicii Moldova, subliniind astfel, încă o dată în plus, necesitatea protejării acesteia, dar și locuri care nu sînt vizitate de turiști, despre care nici chiar locuitorii țării noastre nu știu aproape nimic.

Oprim clipa mulțumită dvs., inclusiv, demonstrîndu-vă realitățile zilei Republicii Moldova: oameni, diaspora, festivități din orașele și satele Moldovei, expoziții, festivaluri, tîrguri, artiști populari și alte manifestări culturale ce vor avea loc în țara noastră.

Și, desigur, vom accepta cu bucurie și interes, studiind și publicînd fotografiile trimise de dvs. în care ați reușit să captați ceva cu totul uimitor, neobișnuit, original.

Vom publica și fotografii care prezintă pur și simplu interes, fotografii cu ceva extraordinar, neobișnuit etc.

Fotografiile publicate mai devreme, le puteți vedea aici.

Cuvinte cheie:

defileu , Moldografia , fotografie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
29 locuitori

Dobruşa este un sat din cadrul comunei Negureni, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanța de 38 km de oraşul Teleneşti şi la 82 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 29 de oameni. Satul Dobrușa a fost menționat documentar în anul 1911.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.