Taraclia este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Taraclia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Căușeni și la 96 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4280 de oameni. Satul Taraclia a fost menționat documentar în anul 1783.
Citeşte mai departeSubiectul discuţiei |
Statistica subiectului |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bucate din carne de pasăre
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
-
#1 admin 04 iunie 2011 | 11:17 În atenția utilizatorilor!!!
Site-ul www.moldovenii.md nu susține și nu promoveaza niciun partid politic.
Campania de promovare a site-ului www.moldovenii.md nu face parte din campania de publicitate a căruiva partid politic.Administrația site-ului NU va accepta publicarea mesajelor și comentariilor cu caracter electoral !!!
-
#2 adara 31 mai 2011 | 17:12 Cuptorul de la tara si rola - sint lucruri absolut diferite
-
#3 liberabit 31 mai 2011 | 13:38 Da nu se face prea crocanta la 250 de grade nu se pirpileste cu totul/??? E u stiam ca bunica le da la cuptor pe o noapte practic si dimineata pe la 9-10 era buna bunuta??
Si rola ce are rola, e performanta, ce temperatura ii dai la aceea coace??
-
#4 Lenuta 30 mai 2011 | 15:41
#4 credca ca la temperatura de 250 g si in vreo 40 min e gata da desigur e tinara gisca -
#5 Moldovanochka 30 mai 2011 | 14:17 #4 Coace dupa experienta ta. Oricum rola la fiecare coace diferit.
-
#6 liberabit 30 mai 2011 | 12:25 Si cit se tine fratilor gisca umpluta la cuptor, ca mai experimentez pe la bucatarie si am facut ca in receta da nu era coapta--- la ce temperatura totuşi???
-
#7 Lenuta 24 mai 2011 | 10:31 Am gatit de aici "pui umplut" si mi sa primit, in orice caz sotului ia placut, sper ca nu a mintit :-)
-
#8 doina 20 mai 2011 | 11:37 Gătite în condițiile bucătăriei de la țară, bucatele nu sînt atît de „colorate” (ca în poze), dar să știi că sînt mult mai gustoase ca în restaurant!!!!!!
Iată de exemplu, de Paști am gătit „Miel înăbușit în vin”, o NEBUNIEeeee!!!!! FOARTE GUSTOS!!!! Cu vin alb de casă și toate „mirodeniile” crescute în grădina noastră !!!!! -
#9 Lenuta 16 mai 2011 | 13:00 Dupa pozele de la retete pare foarte gustos, trebuie de apliact si in practica :-)