Caracuşenii Vechi este un sat şi comună din raionul Briceni. Caracuşenii Vechi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Caracuşenii Vechi este aşezat pe malul drept al pîrîului Lopatnic, situat la 15 km sud-est de staţia de cale ferată Lipcani, la 40 km nord-vest de Edineţ şi la 227 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 4198 de oameni. Prima atestare a satului Caracuşenii Vechi, cu numele Carapuşceni din ţinutul Hotin, datează din mai 1575.
Citeşte mai departeSubiectul discuţiei |
Statistica subiectului |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Zdob si zdub la Eurovision
Iubesc foarte mult aceasta formatie, dar imi pare ca au ales o piesa foarte foarte prosta pentru acest concurs((( Nu vom trece nici in 10((( Ce parere aveti? |
|
1
-
#1 admin 04 iunie 2011 | 10:52 În atenția utilizatorilor!!!
Site-ul www.moldovenii.md nu susține și nu promoveaza niciun partid politic.
Campania de promovare a site-ului www.moldovenii.md nu face parte din campania de publicitate a căruiva partid politic.Administrația site-ului NU va accepta publicarea mesajelor și comentariilor cu caracter electoral !!!
-
#2 violeta 02 iunie 2011 | 17:26 Zdubii sau prezentat cu un cintec foarte straniu... si foaaaaarte bun! super vesel si nebun! bravo!
-
#3 liberabit 02 iunie 2011 | 15:19 Zdubii sint tari, noi va iubim! -
#4 Gebeleizis 02 iunie 2011 | 0:04 RUSINE !!!
ŞOCANT! Nu acceptăm intimidarea tinerilor moldoveni din România! -
#5 Gebeleizis 02 iunie 2011 | 0:03 Vai si amar de capul asa numitei societati civile din Romania, tara UE, daca ataca niste copii care sunt vinoveti de faptul ca tin la tara lor - Moldova.
-
#6 Lenuta 16 mai 2011 | 12:08 Cu toate ca au luat locul 12, mi-au placut cum sau prezentat Zdob si zdub la Eurovision, BRAVO
-
#7 ion001 14 mai 2011 | 11:14 Mie-mi place foarte mult aceasta formatie, ei mereu vin cu niste piese originale shi vesele, care mereu i-ti ridica moralul, chiar daca anul acesta nu vor ocupa un loc de frunte la Eurovision n-o sa-mi schimb de loc parerea despre ei!!
1