Кантемир (Cantemir) — город в Республике Молдова, административный центр Кантемирского района. Расположен на Южно-Молдавской возвышенности, в бассейне реки Прут, в 126 км от Кишинева. По данным переписи 2004 года, население города составляет 3872 человека. Значительная часть жителей Кантемира — работники консервной фабрики «Прут», созданной в 1967 году. Статус административной единицы Кантемир получил 6 апреля 1973 года.
Читать далееТема обсуждения |
Статистика темы |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Zdob si zdub la Eurovision
Iubesc foarte mult aceasta formatie, dar imi pare ca au ales o piesa foarte foarte prosta pentru acest concurs((( Nu vom trece nici in 10((( Ce parere aveti? |
|
1
-
#1 admin 04 июня 2011 | 10:52 În atenția utilizatorilor!!!
Site-ul www.moldovenii.md nu susține și nu promoveaza niciun partid politic.
Campania de promovare a site-ului www.moldovenii.md nu face parte din campania de publicitate a căruiva partid politic.Administrația site-ului NU va accepta publicarea mesajelor și comentariilor cu caracter electoral !!!
-
#2 violeta 02 июня 2011 | 17:26 Zdubii sau prezentat cu un cintec foarte straniu... si foaaaaarte bun! super vesel si nebun! bravo!
-
#3 liberabit 02 июня 2011 | 15:19 Zdubii sint tari, noi va iubim! -
#4 Gebeleizis 02 июня 2011 | 0:04 RUSINE !!!
ŞOCANT! Nu acceptăm intimidarea tinerilor moldoveni din România! -
#5 Gebeleizis 02 июня 2011 | 0:03 Vai si amar de capul asa numitei societati civile din Romania, tara UE, daca ataca niste copii care sunt vinoveti de faptul ca tin la tara lor - Moldova.
-
#6 Lenuta 16 мая 2011 | 12:08 Cu toate ca au luat locul 12, mi-au placut cum sau prezentat Zdob si zdub la Eurovision, BRAVO
-
#7 ion001 14 мая 2011 | 11:14 Mie-mi place foarte mult aceasta formatie, ei mereu vin cu niste piese originale shi vesele, care mereu i-ti ridica moralul, chiar daca anul acesta nu vor ocupa un loc de frunte la Eurovision n-o sa-mi schimb de loc parerea despre ei!!
1