Chirilovca este un sat din cadrul comunei Halahora de Sus, raionul Briceni. Satul se află la o distanță de 14 km de orașul Briceni și la 223 km de Chișinău. Populația satului constituie 10 locuitori. Satul Chirilovca a fost întemeiat în anul 1930, trăgîndu-și denumirea de la numele primului gospodar stabilit în acea zonă.
Citeşte mai departeSubiectul discuţiei |
Statistica subiectului |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
De ce nu sîntem români?
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
-
#641 sus 09 august 2012 | 23:24 Citeşte mai departe -
#642 sus 09 august 2012 | 20:21 ...ла ресту мэ експун май тырзыу... -
#643 sus 09 august 2012 | 20:14 sus "шы ку драгэ ласы"...форма респективэ о вэд ка простеаскэ,девичьи-нежное...паркый бе-е-е-е...ту кум врей...ну кы мэ супэрэ,пот сый спун аша ла ун копкилаш,ла о фаты тынэры,да цыи нуштю:)))),сы мэ ерц,да-а-а...ыс сымцытор ла концынуту кувинтилор...май ау ромыний спун "ашя",кынд ауд ди ла ун жицэл мари форма аста мэ ымфлы рысу:)))...копкий...сынт май мулти:))))... -
#644 sus 09 august 2012 | 20:02 sus "поц ши ромын пи мини ну мэ порикли ын аша хал"...шям авут ын видери...кы стима та фацы ди мини конста а мэ прими ка молдован(фэры адаусурь) мэкар фиинд аста доар ун мофт персонал фэры темей ложик поати грешыт(ну ын казу меу ка молдован)...:))) аста ар ынсэмна респект,..кум гындешть?:)))))....аста липсэшти ла тоц ромыний ши пи мини мэ пуне пи гындурь, пи лынгы тоати баналитэцыли шынкы ши май вор:))))).... -
#645 sus 09 august 2012 | 19:45 ...3,4 нам интирес шея ши адуши шы унд-ядуши,ыс синчер ын тот,ку тот кы тэт ый:))))ралатив,ынсыш меритул ый чева субьектив,адика поати арэта ка мерит,дар поати фи грешыт дакы ну сынт куноскуте тоати латурили,нам ник ку меритурь:)))),дупэ вырсты ну-с рушынос:))))...5 ынтотдяуна стау ла диспозиция мя, ка сы ну лушуй ди ла реалитате:))),шы:))) стимай релативэ,уну ку интелектул май редус поати аве о пуртаре некувиинчоасэ фэры сы штии,дин никуноаштере:))) ши сы нтымплы тари дес :))))...6 нам гриж ку, ым плак ,сау нум плак оаминий,ий с аша кум сынт,май алес ной молдовений:)))))... -
#646 sus 09 august 2012 | 19:23 Citeşte mai departe -
#647 teianul 09 august 2012 | 15:22 Acum despre Genetica. Dupa parerea mea, la Genetica nu poate fi apelat in cazul determinarii etniei unui individ. Pot fi comparati doi indivizi si determinat daca ei stau in relatie de rubedenie. Etnogeneza Romanilor sau a Moldovenilor (ca nationalitate) este inca nedeterminata, in discutie. Dar si aici chear daca eu am in singe urme de Turci sau Tatari, sau stie ce - eu am fost crescut ca Moldovan de acasa. De pilda e dovedit ca Lenin a fost tatar/evreu, Puskin a fost rus/arab (sau african, ceva de tipul asta). Cei drept Lenin nu se cam gindea la nationalitati ci la clasele de tarani si muncitori. Vreau sa spun, ca daca ar detrmina stiinta Genomul lui Stefan cel Mare si la toti Voevozii nostri si a Dacilor (care ii avem), tot nu am afla cine sintem noi. Doar daca ar exista rude intre ei.
-
#648 teianul 09 august 2012 | 14:49 Citeşte mai departe -
#649 sus 08 august 2012 | 18:27 ...бун!... -
#650 sus 08 august 2012 | 18:26 ....ну эй зыс ту,да тот ту эй спус.... -
#651 teianul 08 august 2012 | 18:25 Scuza, am inteles gresit si am raspuns prea repedi. Prelunjim mine, ca eu plec acum si nu am internet.
-
#652 teianul 08 august 2012 | 18:23 Adica NU. Ну тогда на нет и суда нет. -
#653 sus 08 august 2012 | 18:22 Am fost si eu ca tine. Dar mi-am facut klizma, sa-i dee lui Dumnezeu sanatate! ...ту доар дилок ну мэ штий,ту ну штий ди ши еу ашэ гындеск шы ндиобшти шис еу:)))))).......да путем ворги дакы врей,нума стима с ншепи ди ла тини...поц ши ромын пи мини ну мэ порикли ын аша хал...шы ку драгэ ласы... -
#654 sus 08 august 2012 | 18:18 ...штий ший а 6-ля сымц...тоати кэрцыли ыс скрисы ку ун цэл...адика ту нэй четит никэ... -
#655 sus 08 august 2012 | 18:14 ...фрумос спуй?...кари ворбы поати ши ...ни пуртэм фрумос:)))))...воргем диспри прошть....кувынту прост=пи+рост,нуй крештири...ынцэлежь лимба молдовинеаскэ....плимбыти...мулт эй скэпат кы нэй апукат рэспунсурили мели цыи... -
#656 teianul 08 august 2012 | 18:10 Uitate eu iti intind mina dreapta:
>Am fost si eu ca tine. Dar mi-am facut klizma, sa-i dee lui Dumnezeu sanatate!
>Am trecut pragul si ma informez din toate sursele, care sint accesibile. Mai ales cele nemtesti desigur, fiindca pe ei ii socot mai obiectivi.
>Aici pe forum putem face schimburi de pareri
Ce zici? -
#657 sus 08 august 2012 | 18:08 ...штергындули пи а тэли лям штерс шы пи а мели:)))))))))))))))))))))))))))))))))))....ну ты клоун...еу ам ориентари сэнэтоасэ,дакы ту диспри драгости воргешть:)))))... -
#658 teianul 08 august 2012 | 18:02 #1673
Draga "sus", nu ai dorit sa disputam la un nivel frumos. Ai scuipat in sufletele si rusilor, si moldovenilor, si mai ales a romanilor. Ce ti-a adus tie aceasta? Ce-ia ce meriti! Fa klizma! Nu ti jena! Si poartate frumos, ca asa sor purta si cu tine. Eu mai stau la dispozite pentru un dialog cu dumneata la nivel de stima si respect, necatind la toate abuzurile tale. Ti-am mai spus, imi plac OAMENII, mai ales Moldovenii. Inca imi esti drag, dar poartate frumos!?! -
#659 teianul 08 august 2012 | 17:33 Горбатыыыыый, выходиииии! -
#660 teianul 08 august 2012 | 16:53 Draga "sus", di si sterji komurili meli? Tii facut Admin? Nu ti plasi rialitatea?