Brînza este un sat şi comună din raionul Cahul. Brînza este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Cahul și la 194 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2618 oameni. Satul Brînza a fost menționat documentar în anul 1630.
Citeşte mai departeSubiectul discuţiei |
Statistica subiectului |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Reţete de familie (reţetele bunicii)
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
1
-
#1 Lenuta 14 iunie 2011 | 15:05 Cind am gustat prima data bananele nu mi-au placut, dar acum imi plac
-
#2 Lenuta 14 iunie 2011 | 15:05 Da, am obresrvat ca ingredientele noi care le incerc nu imi plac toate din prima data gind le gust, dupa ceva tip de folosinta apare dragostea pentru ingredientele straine
-
#3 violeta 13 iunie 2011 | 9:58 aha :) de fapt la noi poti gasi foarte multe ingridiente "interesante", pur si simplu mai greu gasesti si mai mult platesti
-
#4 Lenuta 13 iunie 2011 | 9:51 #4 Te atrag retele cu ingrediende, care la noi sunt greu de gasit?
-
#5 violeta 10 iunie 2011 | 15:17 da mie imi place sa caut retete noi, cu ingridiente mai interesante. retete de la bunici sunt gustoase, dar de obicei foarte simple. pe mine ma atrage ceva mai complicat
-
#6 Lenuta 09 iunie 2011 | 11:44 Stiu unele persoane ca au retete de la bunici, care le tin in secret, adica ramin in cadrul familiei
-
#7 Lenuta 09 iunie 2011 | 11:42 Cine retete gustoase de la bunici?
-
#8 admin 04 iunie 2011 | 11:18 În atenția utilizatorilor!!!
Site-ul www.moldovenii.md nu susține și nu promoveaza niciun partid politic.
Campania de promovare a site-ului www.moldovenii.md nu face parte din campania de publicitate a căruiva partid politic.Administrația site-ului NU va accepta publicarea mesajelor și comentariilor cu caracter electoral !!!
1