Rubleniţa este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Rubleniţa și Rubleniţa Nouă. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Soroca și la 162 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3781 de oameni. Satul Rubleniţa a fost menționat documentar în anul 1657.
Citeşte mai departeSubiectul discuţiei |
Statistica subiectului |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Muzica din filme
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
1
-
#1 Lenuta 21 iunie 2011 | 10:43 Super vi sa imbogatit colectia cu muzica din filme:http://moldovenii.md/cultura/muzica/muzica-moldoveneasca/muzica-din-filme/audio -
#2 admin 04 iunie 2011 | 10:54 În atenția utilizatorilor!!!
Site-ul www.moldovenii.md nu susține și nu promoveaza niciun partid politic.
Campania de promovare a site-ului www.moldovenii.md nu face parte din campania de publicitate a căruiva partid politic.Administrația site-ului NU va accepta publicarea mesajelor și comentariilor cu caracter electoral !!!
-
#3 Gebeleizis 01 iunie 2011 | 23:58 RUSINE !!!
ŞOCANT! Nu acceptăm intimidarea tinerilor moldoveni din România! -
#4 Gebeleizis 01 iunie 2011 | 23:57 Vai si amar de capul asa numitei societati civile din Romania, tara UE, daca ataca niste copii care sunt vinoveti de faptul ca tin la tara lor - Moldova.
-
#5 Moldovanochka 31 mai 2011 | 14:41 #1 Imi place si mie!! Si inca imi place mult muzica din Satra urca spre cer.
-
#6 Lenuta 31 mai 2011 | 12:31 Imi place valsul lui E.Doga "Blinda si tandra mea fiara", multii mirii il aleg pentru primul dans
1