Feşteliţa este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Feşteliţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Ștefan Vodă și la 91 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2868 de oameni. Satul Feşteliţa a fost menționat documentar în anul 1773.
Citeşte mai departeSubiectul discuţiei |
Statistica subiectului |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Reţete de familie (reţetele bunicii)
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
1
-
#1 Lenuta 14 iunie 2011 | 15:05 Cind am gustat prima data bananele nu mi-au placut, dar acum imi plac
-
#2 Lenuta 14 iunie 2011 | 15:05 Da, am obresrvat ca ingredientele noi care le incerc nu imi plac toate din prima data gind le gust, dupa ceva tip de folosinta apare dragostea pentru ingredientele straine
-
#3 violeta 13 iunie 2011 | 9:58 aha :) de fapt la noi poti gasi foarte multe ingridiente "interesante", pur si simplu mai greu gasesti si mai mult platesti
-
#4 Lenuta 13 iunie 2011 | 9:51 #4 Te atrag retele cu ingrediende, care la noi sunt greu de gasit?
-
#5 violeta 10 iunie 2011 | 15:17 da mie imi place sa caut retete noi, cu ingridiente mai interesante. retete de la bunici sunt gustoase, dar de obicei foarte simple. pe mine ma atrage ceva mai complicat
-
#6 Lenuta 09 iunie 2011 | 11:44 Stiu unele persoane ca au retete de la bunici, care le tin in secret, adica ramin in cadrul familiei
-
#7 Lenuta 09 iunie 2011 | 11:42 Cine retete gustoase de la bunici?
-
#8 admin 04 iunie 2011 | 11:18 În atenția utilizatorilor!!!
Site-ul www.moldovenii.md nu susține și nu promoveaza niciun partid politic.
Campania de promovare a site-ului www.moldovenii.md nu face parte din campania de publicitate a căruiva partid politic.Administrația site-ului NU va accepta publicarea mesajelor și comentariilor cu caracter electoral !!!
1