Ciuciuieni este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Brejeni și Ciuciuieni. Localitatea este aşezată pe malul stîng al rîuleţului Ciulucul de Mijloc, la 11 km sud de oraşul Sîngerei şi la 102 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 947 de oameni. Satul Ciuciuieni a fost menționat documentar în anul 1647.
Citeşte mai departeSubiectul discuţiei |
Statistica subiectului |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
31 mai- Ziua mondială fără tutun
Cum se sărbătoreşte ziua mondială fără tunun în Moldova?- fumindu-se! Nu mai scapi de fumatori nicaieri, la bloc deschizi un geam iti vine fumul de tigara, iesi afara la fel...? Nu ne preocupa sanatatea noastra si a copiilor nostri??? |
|
1
-
#1 maybee 27 decembrie 2016 | 8:00 Citeşte mai departe -
#2 admin 04 iunie 2011 | 11:22 În atenția utilizatorilor!!!
Site-ul www.moldovenii.md nu susține și nu promoveaza niciun partid politic.
Campania de promovare a site-ului www.moldovenii.md nu face parte din campania de publicitate a căruiva partid politic.Administrația site-ului NU va accepta publicarea mesajelor și comentariilor cu caracter electoral !!!
-
#3 Spero 03 iunie 2011 | 16:03 Ca sa putem merge mai departe in a combate problemele tre sa recunoastem ca le avem... Si ce ar putea sa-l faca pe un fumator sa renunte la fumat... poate o vizita la morga unde sa vada un plamin a unui tinar de numai 27 de ani negru de la fumat? sau sa vada ce coplicatii genetice survin in urma conceperii copiilor de cei care au consumat alcool... sau nimic nu se compara cu placerea de a fuma sau de a bea ???
-
#4 Spero 03 iunie 2011 | 15:57 Vorbesc doi fumatori si schimba tema de discutie
-
#5 Moldovanochka 02 iunie 2011 | 17:00 Mai mult ca atit. imi pare ca tineretul de azi are probleme cu alcoolul, nu cu fumatul... -
#6 Moldovanochka 02 iunie 2011 | 16:59 Mie mi se pare ca in ultimii ani fumatorii sunt cu mult mai putini ca in anii precedenti. -
#7 liberabit 02 iunie 2011 | 14:42 da bineinteles si asta, dar tot mai multi tineri, copii, printre care creste numarul fetelor, femeilor care fumeaza, iar aceasta este un pericol pentru intrega natiune.... -
#8 Moldovanochka 01 iunie 2011 | 10:33 Of... eu m-as ocupa intii de cei care consuma prea mult alcool. Mai ales cei, care se asaza la volan dupa bautura...
1