Corten este un sat şi comună din raionul Taraclia. Corten este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Taraclia și la 143 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3407 oameni. Satul Corten a fost întemeiat în anul 1830.
Citeşte mai departeSubiectul discuţiei |
Statistica subiectului |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
actiunea 2012
aceasta actine este pusa si gandita de un grup foarte mare de tineri din moldova si romania ei vor ca aceasta tara sa fie scoasa de sub influienta rusilor dominatori si adusa in marea familie europeana si sub umbrela nato |
|
-
#21 tinka 31 mai 2011 | 16:28 Moldovanochka stii, eu am mai auzi o versiune de ce romanii vor sa se uneasca cu moldovenii, si de ce masi se inmineaza pasapoarte rominesti, cica fratii rromani se tem de un eventual razboi si in cazut asta ai nostri vor putea fin inrolati in lupta :)))) uite si asa zvonuri mai circula:))))
-
#22 Moldovanochka 31 mai 2011 | 16:18 Dupa comentarii, pot sa inteleg ca pe nimeni acest fapt nu-l intereseaza?? hm..... -
#23 Moldovanochka 31 mai 2011 | 14:45 Eu una nu inteleg - cine le-a dat lot dreptul casa hotarasca in locul nostru cu cine sa ne unim?!!!! si cine ne-a intebat pe noi, daca vrem cu cineva sa ne unim!! noi nu avem nevoe de voi!! sintem singuri in stare sa hotarim! nu sunteti nimeni, casa va kluati asupra voastra asa lucruri importante. mai bine uitati-va ce se face la voi sub nas, ce miserie si saracie. Faceti ordine la voi, dar nu va bagati nas in alte locuri!!