Ciorna este un sat din cadrul oraşului Rezina, raionul Rezina. Satul Ciorna este situat pe malul drept al rîului Nistru, la gura afluentului Ciorna, la o distanță de 3 km de orașul Rezina și la 104 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1202 locuitori. Prima atestare documentară a satului Ciorna din ținutul Soroca datează din anul 1611.
Citeşte mai departeSubiectul discuţiei |
Statistica subiectului |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Preparate de post
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
-
#21 tinka 02 iunie 2011 | 17:28 #8, moldovanichka pe timpuri cind stramosii nostri abia au dat de gustul gatitului mincarii la foc, o faceau direct in cenusa sau deasupra la para de foc...
-
#22 Lenuta 02 iunie 2011 | 16:57 Mie imi place mincarea numai din carne de pui si iepure, de alte vietati nu imi place
-
#23 Moldovanochka 02 iunie 2011 | 16:55 Eu tot nu prea iubesc carne. Dar nu sint o vegana principiala. Pur si simplu numi place carnea. Pot sa maninc o felie de carne afumata, dar de ex. de la mirosul de la frigarui mi se face greata. oamenii ma cred nebuna. dar eu nu inteleg cum poti sa maninci asta??? indeobste urasc carne marinata. -
#24 violeta 02 iunie 2011 | 16:32 #6
e foarte usor de gasit in internet :)
mie cel mai tare imi place Pasta cu dovleci si sos de smantina, lamiie si parmejean! :D
si legume pregatite cu diferite sousuri, sau cu ciuperci, sau copate in rola :D
si pizza Margherita cu rosii, cascaval si Pesto :D
si Bruscheta spaniola cu legume si olive oil :D
salaaaaateeee! :D
si etc etc -
#25 adara 02 iunie 2011 | 12:19
#5 Mai spune si mie ce retete vegetariene bune stii, te rog
-
#26 violeta 02 iunie 2011 | 11:28 #2 Mincarea si fara carne se primeste foaaarte gustoasa, crede ma :) eu deja 2 ani nu maninc carne si am descoperit atitea retete vegetariene bune!!
-
#27 adara 01 iunie 2011 | 17:36 Am fost an trecut la tara la prazdnic si a fost pe timp de post. Asa sarmale gustoase niciodata n-am mincat. Şi fara o bucatica de carne
-
#28 tinka 30 mai 2011 | 17:01 Eu cred ca gospodinele noastre stiu a pregati si fara carne ceva gustosel si totodata finut!
-
#29 Lenuta 30 mai 2011 | 15:39 Fara o bucatica de carne nu se primeste gustos :-)
-
#30 tinka 30 mai 2011 | 10:44 Pacat ca nu aveti o reteta de mazare uscata fiarta cu ceva verdeturi...mmm, poate gaseam si eu ceva secrete cum sa se primeasca si mai gustos:)