Ţepilova este un sat din cadrul comunei Ocolina, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Soroca și la 158 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 893 de oameni. Satul Țepilova a fost menționat documentar în anul 1589.
Citeşte mai departeSubiectul discuţiei |
Statistica subiectului |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Детская литература
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
1
-
#1 Spero 14 iunie 2011 | 12:17 Iar independenta se obtine greu, dar posibil, la fel si intimitatea...
-
#2 Spero 14 iunie 2011 | 12:15 E iata numai de pesimism nu e nevoie, cu el nu ajungi prea departe, ba chiar esti la un pas de depresie.... Căline, un pic mai optimist si atunci se aseaza toate la locurile lor si amintirile te alimenteaza cu voie buna (trebuie doar sa le alegi pe cele frumoase), si cartile bune te scot si te propulseaza pe noi inaltimi, si timpul liber isi face loc printre oboseala cotidiana, si banii se pot cistiga daca ai o atitudine corecta fata de ei, munca si mai ales cunostintele pe care sa le aplicci cu grija!
-
#3 Lenuta 13 iunie 2011 | 10:07
CalinRomania:exceptia cazului fericit in care banii vin de la.........parinti !!!
Adica ce? numai acesti oameni sunt fericiti cu adevarat? Omul intotdeauna vrea ceea ce el nu are, si totusi cred ca acesti oameni bogati, vor libertate, intimitate, poate unii din ie chiar vor sa fie independenti...?!
-
#4 CalinRomania 11 iunie 2011 | 13:53 Citeşte mai departe -
#5 admin 04 iunie 2011 | 10:58 În atenția utilizatorilor!!!
Site-ul www.moldovenii.md nu susține și nu promoveaza niciun partid politic.
Campania de promovare a site-ului www.moldovenii.md nu face parte din campania de publicitate a căruiva partid politic.Administrația site-ului NU va accepta publicarea mesajelor și comentariilor cu caracter electoral !!!
-
#6 Spero 03 iunie 2011 | 15:32 Scuze, dar asta poate fi si diagnoza, uneori pentru unii e bine sa fie copii, merg la facultatea "cit mama ne hraneste", stam cu burta la soare, nu ne facem griji, nu avem obligatiuni, noroc ca mai sint oameni carora le place sa lucreze, ca altfel intrega societate ar sta si ar astepta ca in Pvestea lenesului de Ion Creanga http://www.moldovenii.md/library/document/id/1368 -
#7 Lenuta 02 iunie 2011 | 17:26 Dar unii chiar au uitat ca sunt maturi, se comporta meru ca niste copii si deja e aproape de '30
-
#8 Spero 02 iunie 2011 | 11:58 Este foarte frumos sa nu uiti sa nu ratacesti copilul din tine, caci acolo e adevarul. binele, frumosul... Iar timp, da sintem obositi de grijile cotidiene, de probleme, dar sufletul are nevoie de hrana spirituala, iar daca ne lipsim de ea - atunci obosim de viata insasi...
-
#9 Lenuta 01 iunie 2011 | 10:47 Cartile pentru copii atrag si prin faptul ca sunt colorate
-
#10 Lenuta 01 iunie 2011 | 10:46 Sau va mai plac jucariile
-
#11 tinka 31 mai 2011 | 12:34 Asa ca nu va incomodati atunci cind cititi o poveste sau o carte pentru copii:)
-
#12 tinka 31 mai 2011 | 12:33 Cineva zilele astea ma felicitat cu ziua internationala a copilului-spunindumi ca cu toate ca suntem mari totusi am ramas copii:)
-
#13 Lenuta 30 mai 2011 | 16:40 de am avea si mai mult timp pentru asa gen de terapie ar fi bine
-
#14 Spero 24 mai 2011 | 18:11 e frumos sa poti gasi in povesti acel final fericit care in viata deseori nu e asa, dar Lenuto cit trăim sperăm. E bine să citim poveşti, uneori chiar curativ, citisem undeva ca exista terapie cu povesti si apoi e bine sa te simti copil, sa calatoresti prin amintirile din copilarie. As vrea sa am acces la cit mai multe cu putinta, se pare ca pe siteul asta e cite ceva...
-
#15 Lenuta 24 mai 2011 | 10:44 Cu toate ca am crescut imi mai plac povestele, desi nu mai cred in povesti :-)
1