Codreni este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Codreni și Zloți. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Cimișlia și la 53 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 491 de oameni. Satul Codreni a fost menționat documentar în anul 1868.
Citeşte mai departeSubiectul discuţiei |
Statistica subiectului |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Театр
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
1
-
#1 Carmen 21 iunie 2011 | 13:00 #17
de acord. mergi la teatru, te impresionează, juri că revii luna viitoare și vii peste un an. mea culpa.
-
#2 violeta 06 iunie 2011 | 14:45 Concluzie: E bine sa mergi la teatru! Oricare. :)
-
#3 Spero 06 iunie 2011 | 14:41 Depinde de jocul actorilor, evadarea din lumea noastra uneori e benefica, dar si constatarea "ca toate-s vechi si noua toate..." e cit se poate de actuala... Pe de alta parte poate ne da cu nasul realitatea din teatru si ne face sa ne schimbam in spre mai bine?, si-apoi traim cu adevarat atita timp cit ne punem intrebari si incercam sa gasim raspunsuri la ele...
-
#4 admin 04 iunie 2011 | 11:00 În atenția utilizatorilor!!!
Site-ul www.moldovenii.md nu susține și nu promoveaza niciun partid politic.
Campania de promovare a site-ului www.moldovenii.md nu face parte din campania de publicitate a căruiva partid politic.Administrația site-ului NU va accepta publicarea mesajelor și comentariilor cu caracter electoral !!!
-
#5 violeta 03 iunie 2011 | 16:11 am iesit si eu asa de la primul meu spectacol la teatrul modern: trista si fara pofta de nimic. dar dupa asta nu mai pot sa merg la piesa clasica. totul acolo deja se pare fals
-
#6 Spero 03 iunie 2011 | 15:51 tre sa fie cred eu si piese mai vechi, clasice tare mi-i dor de o Chiriţa la Iaşi, ce frumos era pe timpuri in Interpretarea lui Constantin Constantinov!!!ieseai de la spectacolele celea plin de emotii pozitive, cu pofta de viata... si da am fost la vre-o 2 piese cum zice Violeta depresive si mi-a perit pofta sa mai merg la teatru... e trist, caci viata asta a noastra in mare parte e stresanta si adesea depresiva si mai mergi si la o asemenea piesa si nu mai vrei sa mai alegi teatru ca agrement...
-
#7 violeta 02 iunie 2011 | 17:33 cred ca acum e timpul teatrului modern. poate este putin mai dipresiv in comparatie cu acela clasic, dar si mai puternic, mai real, mai actual
-
#8 liberabit 02 iunie 2011 | 14:34 avem si regizori si piese si actori avem mai trebuie sa facem cumva sa mergem totusi la teatru sa sustinem teatrul din Moldova... -
#9 Lenuta 01 iunie 2011 | 10:49 Cindva mai aratau si piese de teatrul la televizor, acuma e de ajuns si ce se petrece in societate
-
#10 liberabit 31 mai 2011 | 13:30 Da de acord de Comedianti si circ avem parte in toata ziua cu toate televiziunile astea, care in sine e un lucru pozitiv, dar circul sustrage atentia de la problemele cheie/// Iar faptul ca e prea mult circ face lumea sa nu-si mai doreasca teatru...
-
#11 tinka 31 mai 2011 | 10:55 Cred ca avem auctori talentati, printre care si politicieni.
Daca am organiza concursuri pentru a aprecia talentul si capacitatile actorilor cred ca Voronin ar lua toate premiile la compartimentul comedie :))
-
#12 tinka 31 mai 2011 | 10:53 Noi vorbim aici despre teatrul vietii dar vreau sa zic ca ai nostri in ciuda crizei politice si economice permanente totusi se descurca. Am fost de putine ori la teatru dar ceea ce am vazut mi-a placut.
-
#13 Lenuta 30 mai 2011 | 16:26
#5 dar cred ca si atunci o sa apara situatii cind nu o sa poti pleca
-
#14 Moldovanochka 30 mai 2011 | 16:19 Pentru ca asa este viata)) cind esti copil ta supui mamei, cind devii mama, copii ti se supun tie)) ce tine de sefi - tre de stariut sa nu depindem de cineva))) asta e foarte greu, dar tre sa tindem... asa asi vrea sa am un serviciu ca sa pot sa plec cind am nevoie, sa pot sa-mi fac lucrurile personale normal.. dar... asa poti numai cind lucrez pentru tine(((( -
#15 Lenuta 30 mai 2011 | 16:17 De ce facem lucruri care nu ne plac, de ce intotdeauna trebuie sa ne supunem cuiva, mamei, sefului, etc.
-
#16 Lenuta 30 mai 2011 | 16:15 Da viata e un teatru, de ce spunem da cind in realitate vrem sa spunem nu, si invers?
-
#17 liberabit 30 mai 2011 | 12:21 Citeşte mai departe -
#18 tinka 30 mai 2011 | 10:20 Teatrul este o copie a altui teatru...- lumea intreaga, unde noi, oamenii suntem niste actori. Regizorii de teatru sunt niste plagiatori, regizeaza intimplarile firesti!
1