Будешть (Budești) – село и административный центр одноименной коммуны в составе муниципия Кишинёв. Площадь села — около 2.41 кв. км, периметр — 7.36 км. В состав коммуны входят села Вэдулень и Будешть. Село расположено на расстоянии 10 км от Кишинева. По данным переписи 2004 года, в селе проживало 4497 человек. Первое документальное свидетельство о селе Будешть датировано 1455 годом.
Читать далееТема обсуждения |
Статистика темы |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Scarba de romania
Pe fiecare forum pe unde mai aterizez se gaseste o *cenzura* care ma invatza pe mine ce limba vorbesc,ce etnie am si ce trebuie sa fac. Faptul ca avem politicieni, oameni publici cumparati de bucuresti ma face sa-mi fie rusine. Ziarele aservite romaniei isi continua campaniile de manipulare, dezinformare, romanizare. Ar trebui sa dam un semnal puternic autoritatilor, sa artam care e vointza poporului, sa-i demascam pe tradatori, sa reactionam intr-un fel la toate tentativele astea de anexare. trebuie dat "fratilor" romani un mesaj clar, "JOS GHIARELE DE PE REPUBLICA MOLDOVA" |
|
-
#101 CalinRomania 23 сентября 2011 | 1:47 Читать далее -
#102 CalinRomania 23 сентября 2011 | 1:26 Читать далее -
#103 Meunikum 22 сентября 2011 | 22:32 :( -
#104 lvl100 22 сентября 2011 | 22:12 andrei: Eu daca as vrea, as putea sa fac asta, conationalii vostri imi ofera material berechet.
Sunt convins, ca din 21.000.000 ( doua zeci si unu de milioane) de persoane poti sa gasesti zilnic cateva cazuri cautand pe Google.com. ( lucru de care vad ca esti tare mandru , sa fim seriosi iti trebuie calitati de cosmonaut sa cauti pe google si sa dai copy-paste pe forum)
Si la care si eu la fel o sa pot sa folosesc calitatile ( de magician in conceptia ta) sa caut pe google aceleasi penibilitati dar despre moldoveni.
Dar pentru asta nu ai nevoie Andruska de forumul asta, intra pe comenturile de la youtube. Unde se injura de mame si morminte, rockerii si manelistii, moldovenistii si romanistii.
Si doar acolo , un link de pe protv.md despre un viol reprezinta pentru cei ca voi "nation building".
-
#105 andrei 22 сентября 2011 | 20:46 mdap...dar o adevarata realizare ar fi sa gasesti vreo 20 de stiri, de mai multe ori pe zi, in fiecare zi. Eu daca as vrea, as putea sa fac asta, conationalii vostri imi ofera material berechet...in schimb postez doar asa cand mi se pare ca sariti calul cu katerinka antimoldoveneasca si trebuie neaparat sa va amintesc cine sunteti.
-
#106 lvl100 22 сентября 2011 | 19:35 andrei: ia uitati-i pe "urmasii romei"
Si doar ti s-a demonstrat cat e infantile sunt "linkurile" astea. Si despre cum ele nu demonstreaza decat ca stii sa folosesti google ( bravo Andruska , mare realizare !!!)
Mi-a luat doar cateva secunde sa gasesc vreo 20 de stiri , despre cum stimabilul Ion Cheptene din RM violeaza prin Italia par example sau alte asemenea aberatii.
Dar din fericire, nu fac parte din generatia copy-paste.
-
#107 andrei 22 сентября 2011 | 19:20 ia uitati-i pe "urmasii romei"
http://www.gandul.info/international/roma-doi-romani-au-decapitat-o-statuie-din-perioada-imperiului-roman-si-vroiau-sa-ii-vanda-capul-la-un-centru-pentru-reciclare-8787290
-
#108 lvl100 22 сентября 2011 | 19:11 andrei: Roman, nu prea are sens sa te iei in gura cu romanashii de pe forum, majoritatea covarsitoare dintre ei nu e interesata sa poarte o discutie
"Roman" asculta-l pe Andruska ca el stie mai bine. Nu esti tu de vina, ceilalti sunt prosti.
Atitudinea asta l-a ajutat sa treaca prim multe probleme de socializare.
-
#109 andrei 22 сентября 2011 | 18:31 Roman, nu prea are sens sa te iei in gura cu romanashii de pe forum, majoritatea covarsitoare dintre ei nu e interesata sa poarte o discutie ci doar sa denigreze ideea de stat moldovenesc, popor moldovenesc. Asa ca jokerii de serviciu lvl alias vasilica si razeshu, a doua personalitate a lui lvl, cunoscut si ca 4uk4a, (niciodata singur), isi fac numarul si cam atat.
-
#110 lvl100 22 сентября 2011 | 0:20 Читать далее -
#111 Roman 21 сентября 2011 | 23:41 Читать далее -
#112 lvl100 21 сентября 2011 | 23:37 Roman: URA!!!!!!!!!!!!!!!!! Totusi vam dres ASTA AM VRUT!!!Probabil ca , fiind o drona si alte alea, nu ai cum sa realizezi, dar totusi am sa iti spun.
E nevoie de ceva mai mult decat cateva citate din Voronin ca sa ne "dres". Pe noi sau in general in viata.
Roman:Cu romanii defapt eu niciodata nu discut!!!!!!!!!!
Bravo tie, ia o bomboana si intoarce-te la joaca.
-
#113 Roman 21 сентября 2011 | 23:21 Saitul este noi suntem moldoveni, da nu suntem romani!!!!
-
#114 Roman 21 сентября 2011 | 23:20 URA!!!!!!!!!!!!!!!!! Totusi vam dres ASTA AM VRUT!!! Cu romanii defapt eu niciodata nu discut!!!!!!!!!!
-
#115 lvl100 21 сентября 2011 | 22:46 Roman: Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ah ah aha ha hhah
Capacitatea acestui site si a altora asemanatoare de a aduna persoane parca costruite exact pe aceeasi matrita si cu aceeasi capacitati mentale e absolut fascinanta.
Adica e normal, ca un loc de intalnire tematic sa adune caractere asemanatoare.
Dar sa aduni 20 de personaje care sa iti dea acelasi copy-paste despre Miorita & Co. din primul post mai rar.
PS
Razesule m-ai dezamagit, "roman"nu a stiut ca e o drona clasica, dar tu n-ai voie sa nu stii la unul din punctele de mai sus la care i-ai raspuns :D
-
#116 razesu 21 сентября 2011 | 21:57 Читать далее -
#117 Roman 21 сентября 2011 | 20:45 Читать далее -
#118 lvl100 21 сентября 2011 | 20:28 dionpass: rrr
Uite in sfarsit un om cinstit. La fel cu "promoldova" nu are absolut nimic de zis. Dar omul e pe bune, "rrr" stie, "rrr" asta scrie ! NU se incurca in artificii sau copy-paste-uri doar de umplut servarul cu Mbytes de text in plus.
Nu ca "promoldova" care spameaza cu copy-paste-uri e pe gagauzyeri.ru , doar doar o pacali pe cineva, dar de fapt tot "rrr" . "rrr" ne transmite.
-
#119 dionpass 21 сентября 2011 | 12:34 #262 rrr
-
#120 dionpass 21 сентября 2011 | 12:31 #262 mdah...